sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Kuulumisia!


Dream Has Became True "Dila"
© Jasmina H.

Siitä on nyt hurja kuukausi, kun olen viimeksi tänne kirjoitellut. Syitä löytyy monia, mutta kouluu painaa niskaan ja kanit vievät loppupäivän, eikä aika anna armoa lainkaan. Kaneille kuuluu hyvää, kuten minullekin!
Hekla Honey
© Jasmina H.


Maanantaina 17.9 Hekla joutui hampilääkäriin alkavien hammaspiikkiensä kanssa. Neiti oli todella reipas ja toipui nopeasti. Nyt on hampit kunnossa, eikä siellä mitään sen kummoisempaa ollutkaan.
Fasu



Fasun kanssa ollaan alettu hyppimään, eikä voi sanoa kuin vau! Poitsu vetää semmoisella vauhdilla, niin hyvin, että se saa aina suun loksahtamaan apposelleen. Marraskuulla viimeistään lähdetään kisaamaan!




Luna Night
© Jasmina H.

Minit ne vain kasvaa ja kasvaa!  Kaikista on kuoriutunut todella vauhdikkaita ja kilttejä pupuja, eikä epäilystäkään, etteikö nämä jatkossakin olisi. Jokainen sai eilen tatuoinnit vasempaan korvaansa, sekä tuhansia rapsutuksia, kun lähtivät tsemppaamaan Heklaa kisoihin.
Kisat meni meidän osalta paremmin  kuin odotin. Hekla meni mini mutkan 0&0 ja helpon mutkan 1&1 sijoittuen minissä 1. sekä helpossa  11. Kiitokset kyllä kuuluu Anniinalle, joka ohjasi Heklan alusta loppuun saakka! Päivä oli todellakin ihana!

Windfall's Graceful Capricorn "Yetu"
sininen
uros
© Jasmina H.

Windfall's Strong Tiger "Ling"
luonnonvärinen km japsi
naaras
© Jasmina H.

Windfall's Brave Dragon "Weida"
musta
naaras
© Jasmina H.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti