keskiviikko 1. elokuuta 2018

Uusi kani!

Tosiaan tuossa maanantaina meille saapui uusi kani Fasu. Fasu on sijoitus uros risteytys, joka on väriltään schwartzgrannen.  Fasu asuu kanilarempan ajan ulkona. Tällä viikolla pääsee kaikki kanit muuttamaan uusiin häkkeihinsä ja päästään erottamaan Luna kolmikosta.
Fasu on jo nyt kotiutunut aikalailla. Hieman on jännitystä, mutta kyllä se siitä. Hetken päästä päästään totuuttelemaan valjaisiin ja sitä kautta esteisiin. Innolla odotan millainen Fasusta hieman kasvaessa tulee. Ihana pieni jänö!

Viikonloppuna Hekla lähtee Jassun mukaan Tuusulaan ensimmäisiin kisoihinsa. Jännittää miten tuo sujuu, mutta silti olen enemmän, kuin innoissani. Jassun blogi! Saatte kuulla lisää viikonloppuna :)

Luna on alkanut vetäytyä omiin oloihinsa ja vain minun helliminen kelpaa. Ei pidä lainkaan, jos joku kaneista menee viereen hellimään. Kohta pääsee onneksi rauhassa tekemään pesää ja viettämään viimeisiä tiineysaikoja itsekseen. Masu on ottanut ja kasvanut muutamassa päivässä hurjasti lisää. Ihmettelen suuresti jos sieltä ei tälläkertaa mitään tulekkaan. Nostelun olen jättänyt jo täysin ja ainoa tapa kuljettaa punnittavaksi jne, kun kani menee itsenäisesti boxiin. Ensiviikolla jo laskettuaika!

Alla vielä muutama kuva kaneista!

                                                                             Fasu


                   
                                                   Dream Has Became True "Dila"

           
                                                             Levähtänyt Luna Night


                                                                       Hekla Honey

©Nenna Vertainen






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti